Screwed Gamers Homepage

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Yeezy 350 Boost
#1
Hoewel de adidas Yeezy 350 Boost afgelopen weekend al zijn officiële debuut maakte, vragen velen zich af of het silhouet extra kleurstellingen krijgt, vooral sinds Diddy's recente gewoonte in adidas yeezy 950 boost kopen rood. Bronnen suggereren dat er inderdaad meer aan de horizon komt, zoals Pirate Black, Beluga Blue / Black en Silver Grey / Black, naast de adidas Yeezy 950 Boot - die naar verluidt ergens dit najaar aankomen.

Volgende week uitkomen, hier is een goede blik op de Wood Wood x adidas Ultra Boost 2019. Deze samenwerking tussen het in Denemarken gevestigde merk en adidas adidas ultra boost parley dames Originals zal twee iteraties van de UB 19 bevatten. Hierboven getoond, komt een paar gekleed in een crème bovenwerk terwijl het tweede paar kiest voor een Olive finish.

Het ISS U. S. National Lab x adidas Ultra Boost 2020-pakket bevat vier paar van de adidas Ultra Boost 2020 gedaan in uw keuze uit zwart, oranje, grijs en marine. Details zijn onder meer het Primeknit-bovenwerk, iriserende afwerkingen op de Boost-middenzool (behalve het oranje paar dat in het adidas ultra boost x ltd goedkoop wit wordt geleverd) en merktongen.

De slip-on-versie van het ZX Flux-model is gemaakt van een ademend bovenwerk van mesh waardoor het een frisse optie is voor het huidige seizoen. De eerste twee colorways waaruit u kunt kiezen, zijn de opties "Running White" en "Collegiate Navy". Twee tonale elastische bandjes verschijnen op de adidas zx flux primeknit sale nl middenvoet, terwijl een tonale suède hielteller de belangrijkste functies op de bovenkant completeert.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)