Screwed Gamers Homepage

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike By You Air Force 1 kollekciót
#1
A fenti légierõk alkotják a Karabo Poppy x Nike By You Air Force 1 kollekciót. Ez a Nike kollekció, a több díjnyertes dél-afrikai illusztrátorral és Karabo Poppy utcai művészekkel ösztönzi a helyi gyökereket, hogy a legújabb művészeti és színpalettát hozzon létre a Nike Air Force 1 Low nike air force 1 07 női With You legújabb játékához.

A Nike Air Force 1 egyike azoknak a cipőknek, amelyek folyamatosan változnak az évszakokkal együtt, és az a nike air force 1 low férfi pár, amelyet hozunk Önnek, határozottan alkalmas az őszi szezonra. Őszi / téli használatra kész anyagokból, amelyek magukban foglalják a velük borított réteget és a vászonszerű anyagot a lábujjakon, az oldalsó paneleken és a bokán, ez a Nike Air Force 1 Mid világoskék, világosbarna bőrbarna borítású, nemes piros díszítéssel.

A nike air vapormax flyknit cipők 2019 2000-es évek eleje óta Kína mindig is óriási szenvedélyt mutatott a kosárlabda játék iránt, és ősszel a Nike valami különlegeset csinál, létrehozva egy egyedi lábbeli kollekciót, amely bemutatja elismerését rajongói számára Kelet-Európában. A „China Hoop Dreams” csomagot tartalmazó nyolc részből álló gyűjtemény tartalmazza a népszerű Nike Vapormax Flyknit 3-at, amelyek közül ez a nők számára sportos és élénk kiadatás.

A nike air max 720 cipő ez év elején elindította a meglehetősen sokoldalú platformot az Air Max 720 párnázó egységgel, és nem kellett sok időt szárnyainak elterjesztésére. Az Air Max 720, amely eredetileg futurisztikus hangulattal és természetvezérelt színpálya-koncepcióval debütált, azóta kibővítette a mindennapi sportruházat kereteit, valóban felfedező irányokba.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)